hej sverige

jag var ut och sprang med emma i morse(s) och nar vi (jag) satt och tog igen andan pa grasmattan ringer hennes vardmamma och undrar om huset star kvar och om allt ar som det ska? eeeehhhh jaa? sa emma. da har det varit jordskalv! utan att vi markte nat & det var ju otur tyckte vi. synd att man missa det lixom, hade man ju vela varit med om.

sen ringde james mej i dag och fragade vad jag hade for planer for lordag.... eeeehh mnjaeaea, hursa, vadara sa jag och han ba "jag och aimee vill ta med dej och donna pa musikaaaaaaal" och ja ba "jaaaa" - WICKED heteren och har fatt sjukt bra recensioner. ja, tack!

pa fredag ska vi pa nba match. golden state warriors (den gyllene statens krigare pa svenska) mot new orleans om jag inte minns heeeelt fel. det ska bli ball(e). om vadret tillater styr jag & emma en fin afterwork tillsammans med hennes influgna sverige-kompis! sweet

hejda
(i lordagskvall hangde vi med gang-medlemmar som kallar sig sjalva for sorenos (u have to spinn the RRRRR hah), tuggar tropicaltwist  tuggummin och aker runt i sonderskjutna bilar. hyggliga killar, men vi far inte var med i deras gang, homie-boyz only. too bad.)

en dag pa stranden

kom nyss hem.. sitter har fast jag inte borde.... for jag ska till emma och dricka vin :) ha en trevlig helg! puss

2009.03.27

jag skypade med systeryster i dag:
- ah vetu, musis har dott
- oh neeej, hur da? vart du ledsen?
- det var nisse (katt) som kaka opp han
- VA?
- aah, assa, buren va oppen sa hoppa nisse (katt) i o kaka opp han, huve forst. jag sag allt. men pipis ar kvar, fatta inte hur han overlevde. men han ar gulliast.
MIN BASTA MEJA. AJ LAVE JO

i dag ar det memorial grej pa oakland colloseum, for fyra poliser (pappor till 7 barn) som blev i hjalskjutna av... nan. inte ens vard att veta namnet pa, killen var misstankt for flera valdtakter och var ute pa permission. han blev stannad av polisen i bilen (vanlig kontroll tror jag tom att det var bara) och skjuter genom fonstret i hjal tva stycken. sen nar tva andra aker hem till honom blir de nerskjutna. hander grejer har i oakland.. hela tiden.

Barfotabarn

Jag har slipat fotarna i sanden på stranden i dag.. Heavenly. Sommar på g? Ska bli typ 25 grader här hela veckan :) Nästa vecka ska vi borja två kurser, en olje/acryl målning och en textil. 16 April flyger vi ner till viva las vegas. Och I morn är det exakt en månad tills pappa och thobbe landar på sf's flygplats.. Som jag längtar. Annars så smids det bra med planer just nu & det gillar vi. Godnattpuss

short?

vada kort harig? jag? tyligen

livet ler mot mig

kunde jag ga ut och gora ett ronja varskri pa gatan sa skulle jag gora det pa dirren! dock sa ar jag radd att jag ska skramma alla gamla manniskor haromkring och jag vill ju inte ge dem en hjartattack eller sa.. MEN det gar bra nu. livet mar bra, det gar som det ska och allt ar bara AWSOME!!! creditsen ar fixade dvs. min framtid ar sakrad, social security number lag fint i ett kuvert i brevladan i dag (jag kan ta CA korkort!!), jag har fatt ledigt till VEGAS 17 april, paps och bror kommer snart (!!!!) jag hittade varldens snyggaste troja pa 40% SALE, jag ska klippa mej i morgon och SOLEN SKINER. varldens storsta sten har trillat av mig. tack. PUSSPUSS & KARLEK. jag saknar er. hoppas ni mar lika bra som jag gor.

oppettider

... ar inget jag kommer overrens med. i gar kvall begav jag mej till berkeley for att byta ut nagra saker jag inhandlat innan, som den personal shopper jag ar for tillfallet. hade kollat upp pa natet innan deras oppet tider: 9 pm. men nar jag antligen hittat dit och kommit fram, star utanfor dorren in och sa ser jag att det enda som skiljer oss at ar ett galler. stangt. fick aka hem tomhant, men matt. det finns namligen en restaurang dar som gor de godaste soppor och sallader i hela varldshistorien. utan overdrift. i morse tog jag med mig savannah och akte till nordstroms rack for att inhandla nya gympadojor. bra, da kan vi aka direkt nar vi slappt av de andra i skolan sa ar det avklarat! tyckte jag. och nar vi kommer fram sa slar det mig att det kanske inte ar oppet sisodar kvart over nio pa morgonen. neej. sa jag fick vanda igen.

brett dennen - hope for the hopeless



honey, im hoooooome! ehm, för nån vecka sedan hamnade ett kort med mannen ovanför på, i min hand. det är nämligen som så att starbucks delar ut gratis nedladdningar från iTunes varje vecka och för den som har ögonen öppna (som alexus har) så hinner man på ett kort ibland. jag fick den här låten och var tvungen att ta hem resten av albumet på dirren. så för tillfället  är det detta som spelas ur min vita golfboll om dagarna. bra skit.

Vinterland

Underland. I fredags efm lämnade vi alameda, jag somnade nanstans daremellan och vaknade upp i snön. Har uppe är hur fint som helst!!! I går hängde jag och savannah i solen nere i the village, åkte gondol lift och sen hem och sov middag i tre timmar. Sweet. Idag tog vi en promenad har runt beaverpond och sen mötte vi upp james och luke för att hyra boots till mig. Och sen - Strålande sol, lagomt med folk och sjukt fina backar.Haha mina ben kommer vara döda i morgon.lätt vart det. Fin uppvärmning till nästa helg :) LOVE IT!!

fodelsedag med stort P

Pretty Purple Pink Peaches med Presidents of the united states of america..
margaux goes 4 i dag.

universal remote control


den kan kontrollera 6 olika devices samtidigt. & ar dessutom lila. & kostade dessutom bara 10 dollar. haha, jag kommer da aldrig behova oroa mej for att tappa bort den iaf... nat som jag tappat bort ar mina gympaskor. hm. vem vill ha ett par svettiga adidasdojor lixom? mog1 att sno dem.. i helgen blire tahoe. och helgen efter det. YES! i kvall ska jag till walnut creek och dricka kaffe med elin. det ska bli 3vligt. annars maste jag val kopa nya skor.. jag koper just nu en massa volcom prylar som ska skeppas hem till sverige ratt snart ocksa. ni kan kalla mig for personal shopper. synd bara att det inte ar till mej sjalv jag handlar..... hej da.

ps. det. slutar. aldrig. att. regnaaaaaa. ds.

colossal

i dag har jag köpt en fjärrkontroll.

RSS 2.0