lycka

jag har nog en liten blandad hat/karleks kansla over det har med mellandagsrean anda. for HUR kul det an ar sa..... njaaaeeee, inget hat!! jag ar lycklig lycklig lyckligare, lyckligast nar jag far spendera pengar. var bara tvungen att fa ur mej det. (LYCKLIG!) den dar hat kanslan ar nog angesten som dyker upp efter, nar man inser hur mkt pengar man faktiskt gjort av med. men det ar bara for nagra sekunder for sen tanker jag "asch, jag far ju ny lon i morgon och sen efter nyar da ska jag borja spara och inte handla na mer satteeeee" = solved! jag ar lycklig. & angesten ar sa bortblast som att den aldrig existerat.

annu mer lycklig blir jag nar jag tanker pa att jag snart ska fa traffa cajsa & andreas, om bara nagra timmar dvs. min flight 92 (har de inte gjort en flygplan-som-kraschar-film som heter sa?) avgar 6.05 pm. tar tva timmar och sa landar jag 9.00 pm. hur kommer det sig tanker ni? tiiiidskillnad mina vanner... (jag vet, jag fick fundera en stund jag med...) nu ar jag helt plostligt en timme narmare er darhemma :)

haha, ni skulle ha sett mig i gar. begav mig ut pa motorvagen med negerdunka dunkamusik, i min bil med gung i och bara mig sjalv. paminde lite om "ling ling you forgot your bling bling"-morsan i hotchick.. 8 filiga vagar ar inte kul att kora pa om man inte vet vart man ska eller heter jennifer utan lokalsinne bergsman. gps:en var min gud och jag gjorde precis som den sa. prisa den!

saaaaaeeeeeeeh, om vi inte hors innan sa... gott nytt ar! 

hej sverige


jag har varit pa mellandagsrea i helgen. haha, syns det vart?

man ledsnar aldrig pa photobooth


thompson st



julafton

sa var det julafton. innebar middag deluxe i kvall & guitar hero for mig. for er innebar det kalle anka, jul skinka & ris a la malta. sweet, det saknas. men det var fint att fa skypa med er hemma iaf, jag sag ju farmors vardagsrum och mammas kallare, som det ska va pa julafton!

jag sag mitt forsta avsnitt av julkalendern i dag... kommentar: var ar julkanslan?

jag har forsokt ladda upp en massa bilder nu.. men det vill sig inte. far forsoka igen sen.
gojul gott folk!

play prima

de visar ju svensson svensson!!!!

happy hanukka

min dator ar trasig. det ar bara en bla skarm som lyser nar jag slar i gang den & sa star det massa saker som jag inte forstar (vad betyder det?!)

borjar kannas som en sweden invasion har, folk dyker upp har hela tiden! annika var hos mej i helgen :) kanns sa sjukt att sist vi traffades var det en blot kvall pa hederliga hangloose och nu hangde vi pa stranden med kaffe och utsikt over san fransisco.. akte in till ett spo regnande san fransisco i gar men holl oss mest till westfieldhuset (ENORMT) som vi nastan gick vilse i och gick runt och kollade pa folk. skon helg!

sag btw twilight i lordags... trodde att det var mycket snack om den filmen.. det var det inte. basta film jag sett. four christmases har jag ocksa sett. haha, hur kul som helst.. 27 feb gar den i premiar hemma (se den)

jag var hos alexandra i gar pa jude-afton, forsta dagen pa hanukkan och det bjods pa latkas! nice

favorit


enarmad surfande jultomte


bosse..

... jag har också gjort illa fingret



jag & bo för längesen

kaffehäng

vi har hittat det bästa starbucksstället i världen tror jag. inte tjockt med folk och riktiga fåtöljer. varmt är det där inne också, nånting som det inte är här längre....... vinterjacka på. i helgen kommer annika hit :) more to come!

godmorgon

i morse vaknade jag av en mindre rogivande rignsignal klockan 05.30. men efter många antennsökningar (och att jag satt mig upp alldeles för fort så allt blod i kroppen hamnade i fötterna & ett mycket störande sprakande) blir jag helt varm enda in i hjärteroten. för även om jag inte kommer i håg vad du sa, så hörde jag mycket väl att det var min kära vän från andra sidan jordklotet som försökte föra ett samtal med en väldigt morgon-instabil människa.. justine vs. jennifer.

22.52

i dag serverades det krabba till middag, MUMS. aimee hade hamnat mitt i en krabbhysteri på safeway (typ ica maxi fast de har öppet dygnet runt) där de sålde krabbor för 2 dollar/pounds. det gillar vi!! gillar mindre att dollarn ligger uppe över 8 kr just nu...... och den verkar ju bara stiga. skulle inte bankkonkursen göra så att dollarn sjönk till typ 3 spänn? det hade jag velat i alla fall. bensinen ligger på ungefär 2 dollar/gallon vilket är (har jag för mig) typ 4 kr/liter... det är ju bättre än hemma, den ligger la runt 13 spänn?

jag har bokat biljett. cajsa, snart ses vi :)

Bellclean (Klockrent)

well, i hope you ladies have a great evening

sa vakten och så gick vi in. det där var ju inget problem, mitt fina kort funka hur bra som helst :) i går vare fäzt. på ett ställe som hette temple med ungefär 92374 olika rum och en massa dunka dunka musik som lät likadant. haha, det var kul. blev också tipsade om ett annat neighberhood/district/whatever-jag-kommer-inte-i-håg-vad-det-kallas (gata?!) som heter mission. en massa andra, olika, ställen med lite mindre dunka dunka. låter bra.

i dag var det lite mindre fäzt. snarare regnstorm, hagel, skitkallt och bakishet. vi låste in oss på emmas rum och kollade på systrar i jeans och into the wild.


alexandra, emelie, sofia & olivia


Shot around yourself (Sköt om dig)

ps. JAG SKA FIRA NYÅR MED CAJSA!!!!!!!!!!! ds.

ej okej!!!!!!

att jag inte är speciellt teknisk på dessa high tech grejer... det vet jag. men nu är ALL min käraste musik, som jag samlat på mig innan jag åkte, borta - BÅDE från dator OCH I-jävla-POD så gone gone gone gone gone så det bara ekar ingen musik på skärmfan. det skulle kunna få mig att börja gråta. men icke.
jag känner hellre för att spola ner skiten i toaletten....................................................

hon kan läsa mina tankar

min mamma är bäst i hela världen. precis i dag när jag sitter och tycker synd om mig själv, saknar mamma och längtar efter yogité så får jag ett stort paket - från mamma - som bla. innehåller yogité. i love you.

kanelkaffe

när man är sjuk så tycker man så himla synd om sig själv, man vill bara ligga på soffan hemma med en liten klocka man ringer med när man vill att mamma ska komma och ta hand om en. i dag är jag sjuk. mitt huve väger nog cirkus 15 kg, ögonen håller på och ploppa ut och näsan har sagt upp sig. jag har tom haft ont i halsen (vart har jag ont när jag inte har några halsmandlar?). så just nu skulle jag bara vilja ligga hemma i min röda soffa med mamma och yogi te. undrar om det är därför jag har fått för mig att jag inte kan dricka mitt kaffe utan kanel i. för att jag saknar mamma. förmodligen.

en mindre bra dag

margaux spydde i bilen i morse och jag spillde kaffe över hela mig. nice one! alex kom hit och inser att hennes bilnycklar är inlåsta i bilen hahahahahaha (hahahahahah). för övrigt är det bara massa jul hela tiden. jag är en sån sucker för julen. james har dekorerat huset så det har förvandlats till det fetaste pepparkakshuset på mound street och jag har köpt senapsill. inte till mig. glögg köpte jag också, men den glömde jag på ikea.


jag har flipflops i december

jag önskar jag kunde smygfota alla som hänger på gymmet jag brukar gå till i bland. det är allt i från superfeta gamla negros tanter med gråa dreads till gängmedlemmar till hemma morsor som går på löpbandet med headsetet i örat och kokboken framför sig. haha nästan så att jag ska gå dit och bara glo på folk, vore roligare än att träna i varje fall

ps. mamma, det var en impulshandling som skedde i rent lyckorus :) jag ska inte öppna de andra, promise! om de kommer något mer som är inslaget dvs. ds.

paket

i går låg det två gröna paket på vår veranda när vi kom hem - adresserade till mej!! att öppna dessa tog inte mer en några hundradels sekunder tror jag. eeehhehe. det var inte förrän jag (stolt som sjutton) visade upp de fina julklappar jag fått för aimee & hon sa; men julklappar får man ju inte öppna förrän på juldagen? (förstår inte varför vi inte firar på samma dag? jesus föddes väl bara en gång i varje fall?) som jag insåg att det har hon ju fullkomligt rätt i. så sorry för det, men helena, adam, linnéa, mormor, morfar & moa - TACK!! chokladboken satt jag och dregglade över innan jag ens hade öppnat den och margaux hjälpte mej med armbandet...

det slutade med att jag satt och klistrade med mina egna julklappar & julkort och barnen youtubade julsånger haha.. julstämning on top.

my december

2 december i dag, i går invigde vi månaden med att baka lussebullar.
det såg bland annat ut så här (klickbara bilder)



och så här såg det ut för mig förra veckan


jag har fått en egen liten adventskalender hitskickad av snygg-anne. tack!!
den ser ut så här

RSS 2.0