100 dagar & fotboll


HUR KUL SOM HELST!! vi var älskade av alla. folk började betala oss för att få knäppa kort med oss. antar att det är så det är att vara känd. eller att vara de enda svenskarna bland 46.000 mexare. vi fick iaf egna livvakter till slut.

no hands

mina kära vän alexandra skulle impa på mig genom att köra no hands på ratten ikväll, vilket resulterar i att hon kör över mittenlinjen på vägen.. haha, jag skriker rakt ut, akta poliseeeeen, hon blir livrädd och jag skrattar så jag dör. nästan. men när hon  börjar kolla i backspegeln så ser hon blå/röda lysen blinka starkare & starkare... (vart kommer mitt sjättesinne i från?) och mr.polis kommer gående med strålkastare till ficklampa under armen och lyser rakt in i hennes ansikte. (nu dog jag) nu sitter hon i häkte för olovlig körning... får hoppas hon kommer ut i morgonbitti, då måste ju i alla fall hennes värdfamilj märka att hon inte kommit hem än. lycka till.

idolbild


den här bilden var med i us weekly den här veckan, "famous people - they are just like us!" texten löd: "jennifer is out on a date with hot famous unknown guy... walking in the parkinlot and using lipbalm." seriöst, jag börjar lessna på det här nu...
ingen som hört talas om integritet?

sjukt bra d(r)ag

hej jag heter jennifer bergsman & jag har varit ute och sprungit (SPRUNGIT) 6,5 km i dag!!!! jag är sjukt bra. numera också vältränad. för springer man denna enormt långa sträcka utan att dö, ja, då är man inget annat än vältränad = ME. efter det satt vi i solen och drack smoothies. jag pratade med lovan några ggr på skype i dag, kan ha bidragit en del till mitt muntra humör också :)

här står vi och posar framför hollywoodskylten

godkväll godmorgon godmiddag goddag

vad det an ar for er sa ska jag sova. filosofi alex ligger och funderar pa hur hon ser ut nar hon dott, flytande vindar och kremerande kroppar. resa genom tiden? natt att lagga till pa att-gora-nar-man-dott listan. djup diskussion med sig själv..

LA var grymt. jag vet inte om jag kan beskriva det med ord sa jag lagger upp lanken här för er som inte redan tittat på bilderna i facebook. 

simlektion

här sitter jag på en stol i en sten i ett kök. eller snarare i en säng i mitt rum i en källare. jag hängde på alex och simmade i dag.. eller kväll är nog mer passande. utomhus pool (!) trodde jag skulle frysa i hjäl men det gjorde jag bara på väg till poolen, när jag väl var i var det bra varmt & rätt skönt för mig att ligga och paddla på rygg och kolla upp på stjärnklar himmel medans hon körde... vettefan allt vare va. men hon försökte iaf lära mig fjärilsim och jag försökte lära henne min vattendans, haha, båda försöken misslyckades. hon är inte så duktig på det här med koreografin tyvärr... men det kommer väl fler chanser. jag kanske ska ge henne ett till försök i venice beach i helgen, vi ska ta årets första dopp. godnatt

11 jan, tack farmor!



fick julklappar av farmor i söndags när jag var inne & shoppade loss i san fransisco och jag behöver bara visa bild på det så förstår ni nog att jag kommer att ha den ballaste strandväskan i sommar... inbyggda högtalare.
skorna är ännu snyggare.

vi hängde på stranden på kvällen, det var fint.
solnedgång och massa bra tjejer.

blir förresten inge tahoe i helgen... vädret är för bra. det är för varmt! inge bra snö uppe i bergen alltså. så då åker vi söder ut i stället, roadtrip LA på fredag. kommer hem igen på måndag kväll :)

vill avrunda med att tacka genierna i familjen merikan för att ni lagade min dator, trodde det var ute med den... TACK!!

?

Vad är dealen med att jag ligger vaken 3.00 am en söndag natt som denna? Eller måndag morgon kanske man vill kalla det.. Jag har ingen aning men I morn är det iaf bara fyra dagar kvar till tahoe - SNÖ, bräda & afterski.

med solen i ogonen

har haft skonaste dagen pa lange.. jag & emma tog cykeln till stranden, motte upp alex och hangde pa en parkbank, i en park, i solen, heeeeela dagen! ...& det ar bara borjan av januari.


Kan inte sova...

När man för en gang skull går och lägger sig i tid så går huvud & tankar på högvarv. Kan det kanske bero på kaffet? På kvällskvisten var vi och käkade på la piñata, tog farväl av emmas familj som åker tillbaka till sverige i morn :) Pa nyarsdagen blev en kille på 22 bast dödad på fruitvale, vår bart station, av en bart polis. Ni kan nog hitta filmer från det på YouTube. I morn ska jag följa med Alex till hennes gym, där har dem bubbelpool och gratis shampo/balsam/tvål.jag måste ta reda på vad som är vad bara... Annars blir det lugnt i helgen, jobbar lordag och sen ska jag in till stan och kopa en julklapp som jag ska fa av farmor hihi. (tack!) Svårt att skriva från ipoden men kul att det funkar iaf :) måste försöka sova igen, jag kommer vara döööd i morn annars. Godnatt

inga ursakter

vi har en genialisk plan(er).. 2009, nu kor vi.

update: i bilder

innan jul tog jag med mig savannah och akte till aimees jobb och traffade tomten. aimee jobbar pa 26 vaningen & utanfor finns enorma ornament.


julaftonskvall. tre rattersmiddag, madison (kusin) fick en enorm chokladkaka (jag trodde ocksa att det ar manga sma i den men det ar det inte!!)


juldagen


pa annandagjul tog vi oss antligen ut ur huset & fick manikyr och pedikyr. en julklapp fran aimee. men jag fick massa annat fint ocksa! bland annat en stor vit boll som ar hogtalare till min iPod. iTunes kort, mossa, halsduk, pyjamas & strumpor... vad snall jag maste ha varit :)


det har ar bilder fran nyar, hunden heter knut och bilen ar snygg. 


resten av dagarna, som inledde ar 2009, sag ut sa har... tror inte det har aret kunde ha inletts pa ett battre satt; ligga och schteka pa stranden 1 januari, ata apelsiner direkt fran apelsintradet och ga pa countrybar - med cajsa. och alla andra ocksa for den delen, hel mysigt gang.



RSS 2.0