randoms

... i dag ar det fretag.. har pa andra sidan jorden planeras det newyork/miami resa till hosten... och en liten kansla av att man vill hinna med en massa andra grejer under resten av aret(som gar sa fruktansvart fort)? som vada? plugga (inget jag vill... men jag maste), san diego, LA och allt som finns dar nere.. haha.. jag hann ju knappt med en sjuttondel sist kandes det som.. vi ska till viva las vegas nu under varen... & yosemite... de tva kommande helgerna (som kommer efter den har) ska jag spendera uppe i tahoe... just ja, jag ska signa in mej pa tva kurser i dag.. mandag kvallar vare en kurs och yoga pa onsdag kvallar.. sen vill jag aka till grand canyon och sa vill jag aka till de dar redwood traden.. & sa vill jag & sa vill jag... allt :) trevlig helg!

indian-taxi

- Did you order a cab?
- Yes, are you outside?
- Ehm, no mam, I cant find you on the GPS. I need to know where youre at.
- Whe are in Lafayette, didnt you get the adress?
- Yes but I cant find you on the GPS. Where are you?
- Well, were in lafayette, natasha road.. upper happy valley road! You should find it, its the main road in Lafayette?!
- I cant find you. You need to tell me where you are!
- Where are you, I cant tell you where to go if I dont know where you are!?
- Mam, it doesnt mather where I am. WHERE are you?!

(5 min senare, efter att blivit kopplade till växel och nästan blivit på väg att bli utan taxi...)

- I cant believe that youre not able to find it in the GPS!? Its close to HWY 24 east and west!!
- Were not close to a HWY 24... Where are you?
- In L A F A Y E T T E, follow hwy 24 towards Oakland!!!
- We dont have Oakland here mam. Where are you?
- L A F A Y E T T E, C A L I F O R N I A ???
- Ehm, mam, you've called a taxi company in indiana.
- ..............

kiss the frog

så vare lördag. jag har kalasat sen nio i morse & det låter som att det ska fortsätta kalasas för mej. alltid kul! ska packa ikea säcken och dra mej i väg snart.. det känns som att allt som händer och vad var och en väljer att göra, så kommer det nå bra ut ur allt. jag vet det :)

fairy princess tea party



det finns ljusa stunder


MOA

du är den vackraste människan på hela jorden.

klipp

alltså jag har gått och dragit mig i månader för att klippa håret... mest pga av kommunikationsproblemen jag har. jag vet ju inte ens vad lugg heter på engelska? och att jag ska försöka förklara "ta absolut inte för mkt på längden och luggen ska se ut så hääääär" på engelska till en asiat som knappt kan säga thank you och hello. samtidigt så vill jag inte betala multum och gå till nåt över-hypad-wannabe-kändis-frisör. jag har fått känslan av att det är det jag har att välja på.. men det är nog dags ändå. för flera månader sen..!!..

nåt annat jag ska välja är kurser. jag måste ju studera när jag är här. hm. feng shui ska jag läsa i alla fall, kan ju bli kul. och så kanske jag ska ta nån art-class. hm. jag vet inte om jag är så värst positiv till den här grejen alltså... tyvärr. hm.

i morn får jag sverige besök!! familjen berglund anländer i san fransisco i morgon ef.m. och sen kommer de ut till mej på ön för middag på la pinata. sen drar det i gång, carlssons landar i berkley om en månad och månaden efter det kommer pappa och thobbe! är det konstigt att det inte känns som att man är alltför långt borta hemifrån?jag menar, jag träffar ju mamma & co. flera ggr i veckan på skype också.

kult inlägg det här vart då.
ta bort det här sketregnet och ge mej some sommar!
godkväll.

grattis donna & cajsa!!


















GRATTIIIIIS!!! x 1000000

själv så håller man ju sig ung och fresh ett tag till.... ehheheh. fast i det här landet fyller jag ju 22 till hösten. mina hjärtevänner, jag saknar er!!!

det har varit en fin helg, var ut med annika och isabel i dublin i fredags och i går kväll jobbade jag.. vi dansa disco till peaches, kollade på madagaskar (man kan inte se den för många gånger) och sen dog jag framför tvn så fort aimee och james kom hem vid halv tolv.

i dag har vi varit på the great mall... kom aldrig ut nån gång, det var enooormt! fyndade ett par shorts som kostat 60 dollar. jag betalade 14!

jag dödade nyss en spindel som klättrade på väggen.... ni ska se alla spindlar som hänger i taket i källarrummet här nere. mysigt.

grattis pappa!


jag har försökt ringa dig x antal ggr i dag.. men mitt tfn-kort räcker inte till att ringa mobil så jag försökte skicka en hälsning genom thobbe... gick den fram? haha, förmodligen inte. men ibland kan ju faktiskt mirakel ske.

m&m

om ni klickar här så förflyttas ni till mormor och morfars källare på stormgatan. till det gömda rummet med vita saloondörrar och röd heltäckningsmatta. LP-spelaren går på hög volym och jag sitter ensam på golvet och filosoferar för mig själv bland alla förvånansvärt stora gamla skivor. ♥

det var på den tiden man hade förmågan att stänga av allt annat som händer runt omkring.

prestige

självaste jag (som körde fel på en enkelriktad gata i går...) har kört in till storstan i dag, hämtat upp james (första gången han åker bil med mej) kört runt i cirklar, lärt mig att man även får köra vänster mot rött (på vissa ställen..) kört tillbaka mot alameda, missat min avfart, kört fel MEN hittat tillbaka heeeelt på egen hand. utan problem!

alltså... jag kan nog allt.

skabb?

när jag skulle visa killen på LA ink vart jag ville ha min tatuering nånstans så tittade han på mitt ben, höjde ögonbrynet och sa: är det skabb du har där eller?... ehm, neej, ett myggbett. hehe, tur att det inte var han som gjorde tatueringen sen, han verka ju sne hela han.

cravings

märker att det varit alldeles för tyst och för lite att göra för mej i dag när jag sitter och matar ut ett tredje inlägg här på bloggen.. haha. hur kommer det sig att jag blev helt sjukt sugen på gröna oliver? när jag inte ens tycker om det? eller ja, nu gör jag ju det. tydligen.

ljuva liv

efter att skjutsat barnen till skolan åkte jag hem och försökte sova eftersom jag inte fick nån vidare skönhets sömn inatt... tittade på klockan 04.39 sist. men jag är nog ingen sova människa. dont know why, önskar att jag vore det eftersom jag äääälskar att sova? men efter att systeryster stolt visat upp sina små vita dansmöss på skype kände jag att det kanske vore bäst om jag tog tag i livet/mig/dagen/kragen för en gång skull så jag tog med mig kaffe och jordgubbar ut på bakgårn. och det är här jag sitter nu, med datorn i knät och solen i ögonen. lyssnar på city & colour.. life is good.

och appropå dem så ringde jag till mina kära vänner från färghandeln i morse. haha, försökte föra ett samtal med dem samtidigt som jag gjorde i ordning kidsen till skolan.. gick väl som det gick. vad jag saknar er!...

_____________________
dusch nu och sen ska jag sätta in pengar på banken

helg

ahapp... då var helgen över. i fredags var det fest, 20 svenska tjejer tryckte i hop sej hemma hos olivia.. det var kul. jag blandade många fina drinkar vilket resulterade i att jag fortfarande, lördag eftermiddag, såg ut såhär

inte pigg tjej

sen sov jag & sofia hela dagen tills vi åkte hem till emma. tog elbilen till safeway, SWEET! jag somnade före elva och i morse satt vi på emmas trapp och käka frukost. också sweet. sen tog vi barten till stan och åkte buss till ett himla trevligt område som jag inte kommer i håg vad det heter... height/haight/hajt/what?
sen åkte vi hem för att jag skulle jobba, men det behövde jag inte göra så då gick jag tillbaka till emma. och nu är jag hemma igen. eth end som margaux skulle ha sagt.  jag skulle säga godnatt. eller godmorgon :)

RSS 2.0