j in summerland,

mhm, det ar fortfarande sommar har. dock dimmigt och kallt pa mornarna men sen blir det fint :)

jag har haft sa sjuka drommar sen jag kom hit.
allt i fran folk som aker skidor i backar gjorde av pasta till att chrille skar halsen av folk och de overlever (de gar alltsa runt och haller upp huvet efter att det slutat spruta blod) till att vi blir jagade av na sjukt stort sten troll i skogar och de dodar oss om de hittar oss (vilket de gor om vi blir fulla) till att den del av gavle som jag vet vilka de ar (jag vet inte ens namnen pa dem) flyttar in i ett nagorlunda litet hus (i jamforelse med hur manga som bor dar) i norge och det slutar med att alla har snobollskrig inomhus. jag har fargat haret gront och bott pa campingar. 
sa jag har hunnit med en del sen jag kom hit i must say.

pa sondag ska jag aka runt pa de kanda sparvagnarna i nagra timmar. 

helt sjukt vilket bibliotek av musik denna familj har pa sin dator. de har allt! och genius i iTunes ar det basta jag varit med om. genialt. love it eftersom jag inte forstatt mig pa tvn an. de har TiVo har, man kan pausa och spola tillbaka live-tv.

jag kommer nog att begravas i en converse sko. priset pa dojan ar aldrig mer an 280 skr har (!!!!!!!) och da ar de dyra, sager amandine. say what, jag ska ha dem allaaaahooooooopa! och haha, jag har gjort mitt forsta inkop har, tva par shorts for 7 dollar. vad ar det, 50 spann? bra skit.


hoppas ni mar lika bra som jag gor, puss!

its a blue house with a blue window

dalig uppdatering har, jag vet! men min dator funkar inte an sa lange och det ar inge kul om jag inte har nagra bilder. men i gar var vi i alla fall i golden gate parken och at lunch. den ar enorm! alameda ser ut ungefar som ett modernt flintstone samhalle och jag hittar ingenstans. i gar var vi och kopte pumpor och i kvall ska det vara pumkin carving (?)  tavling har hemma. 

orientation vet jag inte om jag fick ut sa mkt av forutom new york resan och det trevliga sallskapet! annars godde dem oss i fyra dagar och vi fick sitta still pa varsin stol mellan 8 och 19 och lyssna pa den trevliga tanten joane........... kul? larorikt? njae. sovande? (det ska vara ett o med prickar) OHJA.

jetlag/jetleg, hursomhelst sa har den vant mitt liv upp och ner. ok, jag vet att jag ar trott ratt ofta men jag ar slutkord runt sex pa eftermiddagen och vaknar runt fem pa morgonen och ar sa pigg att jag gar ut och springer (!!) 

jag ska laga min dator a.s.a.p



la familia

http://web.mac.com/thesamfords/Site/The_Samfords.html

RSS 2.0